Vă așteptăm la Colibița, pentru o vacanță de neuitat

Destinația de vacanță, este un detaliu important în alegerea dumneavoastră finală cu privire la locația în care vă veți petrece concediul. Pentru că doriți și relaxare, și peisaje încântătoare, dar și zone de agrement aproape de locul în care vă  cazați, noi vă așteptăm în vacanță la Colibița.
Mixul perfect între armonie cu natura, relaxare într-un mediu prietenos și primitor, este aici, în localitatea cu cel mai curat aer din România.
Colibița oferă vizitatorilor săi o ședere de neuitat în inima naturii, promițând căldura și senzația de eliberare pe care o căutați atunci când problemele cotidiene vă invadează mare parte din timp.

Lacul, priveliștile, localnicii și zonele învecinate, vă vor confirma odată în plus, alegerea înțeleaptă pe care ați făcut-o.

Vila Franceză - Un loc de poveste!
Supremația eleganței, a luxului și a vacanței ideale, se află la Vila Franceză, proprietatea de referință, care vă oferă toate motivele să alegeți de fiecare dată Colibița.
Dotată la cele mai noi standarde, Vila Franceză nu dezamăgește când vine vorba de facilități. Jacuzzi în cameră, mobilă elegantă, bucătărie modern dotată și multe altele vă așteaptă să le descoperiți.
Vila Franceză - Întreaga vila pe malul lacului Colibița
LuMaMiJoViSbDu
       
       
       
       
       
       

 Dotari

 Vatră

 Halat de baie

 Articole de toaleta

 Masina de spalat

 Papuci

 Gratar

 Uscator de par

 Bucatarie

 Cuptor

 Cafetiera

 Cuptor cu microunde

 Fierbator

 Frigider

 Cuptor

 Bucatarie

 Prajitor de paine

 Divertisment

 TV

 Televiziune prin cablu

 TV prin satelit

 Locatie

 Vedere la munte

 Mancare si bautura

 Minibar

 Internet

 Internet